Go Green Biobeurs

23 november 2014 De biobeurs voor natuurlijke, duurzame en (h) eerlijke producten. Zin in een leuk dagje uit? Go green is een gezellige beurs met respect voor milieu en mens op het gebied van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer.

Met aandacht voor natuurlijke en duurzame producten voor huis en tuin, fairtrade cadeauartikelen, heerlijke delicatessen, alternatief vervoer, groene mode, sieraden, (biologisch) eten, proeverijen, gezonde kruiden, natuurlijke lichaamsverzorging en meer... laat je verassen...wij staan er ook met onze stand, hopelijk zien we je daar.
 
Tijd: 11.00- 17.30 uur, adres: Jan massinkhal, nieuwe dukenburgseweg 5, Nijmegen.
Kijk voor meer informatie op www.gogreenbeurs.nl
MDe BIOBEURS voor natuurlijke, duurzame en (h)eerlijke producten.

Zin in een leuk dagje uit? GO GREEN! is een gezellige beurs met respect voor milieu en mens op het gebied van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer.

 

Met aandacht voor natuurlijke en duurzame producten voor huis en tuin, fairtrade kadoartikelen, heerlijke delicatessen, alternatief vervoer, groene mode, sieraden, (biologisch) eten, proeverijen, gezonde kruiden, natuurlijke lichaamsverzorging en meer...Laat je verrassen...De BIOBEURS voor natuurlijke, duurzame en (h)eerlijke producten.

Zin in een leuk dagje uit? GO GREEN! is een gezellige beurs met respect voor milieu en mens op het gebied van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer.

 

Met aandacht voor natuurlijke en duurzame producten voor huis en tuin, fairtrade kadoartikelen, heerlijke delicatessen, alternatief vervoer, groene mode, sieraden, (biologisch) eten, proeverijen, gezonde kruiden, natuurlijke lichaamsverzorging en meer...Laat je verrassen...

Terug naar overzicht